Over De Notarisapp

U heeft uw notariskantoor niet dagelijks nodig. Echter ook op notarieel gebied verandert er veel, denk aan nieuwe wetgeving en de eventuele juridische en fiscale gevolgen daarvan. De onderwerpen waarover uw notaris u adviseert zijn daarom belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’.  Niet alleen voor uzelf, uw gezin of bedrijf, maar zeker ook voor familie, vrienden en zakenrelaties die vaak niet op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken en die u dankbaar bedient met een slim en goed advies.

Op deze website vindt u een overzicht van kantoren die de DeNotarisApp aanbieden en die u gratis kunt downloaden. De App is gemaakt in de huisstijl van het notariskantoor zoals u dat gewend bent. De inhoud van DeNotarisApp wordt bepaald door het notariskantoor zelf in samenwerking met DeNotarisApp.

Het voordeel van deze App is dat uw notariskantoor u maandelijks persoonlijk op de hoogte houdt van relevante issues van belang voor uzelf, uw bedrijf en/of uw omgeving. Een ander voordeel is dat u uw notaris ‘op zak’ heeft en u met slechts één vingerbeweging een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie.

Permanent wordt DeNotarisApp doorontwikkeld om deze informatiever te maken en u – als gebruiker van de App- meer service te bieden. De content op DeNotarisApp is uitsluitend beschikbaar voor degene die de App heeft gedownload.

DeNotarisApp  is een landelijk initiatief van AppTomorrow bv in samenwerking met de aangesloten notariskantoren.

Voor meer informatie:
020-3892288
info@apptomorrow.nl